ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός 2015

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων»     Γουμένισσας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Παρυφές» το βράδυ της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου.
              Πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν στον ετήσιο χορό και διασκέδασαν με την ψυχή τους, στηρίζοντας παράλληλα τους στόχους του Συλλόγου και μεταφέροντας μήνυμα αρωγής για  τη συνέχιση της προσπάθειάς του στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων. Το Δ.Σ ετοίμασε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά με φαγητό, ποτό, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, αλλά και με άφθονο γλέντι και πολλές εκπλήξεις.
              Μέσα σε μια γεμάτη ασφυκτικά αίθουσα, όλοι οι παρευρισκόμενοι φόρτισαν θετικά την ατμόσφαιρα με το κέφι και την ζωντάνια τους απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της βραδιάς. Η αθρόα προσέλευση σε μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι μια ένδειξη ότι ο κόσμος στις μέρες μας αναζητεί μια διέξοδο από την κρίση μέσω των πολιτιστικών συλλόγων που έχουν κέντρο αναφοράς την παράδοση. Αξίζει να τονιστεί η έντονη παρουσία της νεολαίας που με τον ενθουσιασμό της έδωσε παλμό στην εκδήλωση. 
       Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αστέριος Τάτσης, εκ μέρους   του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες,  καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχήθηκε καλή Σαρακοστή με υγεία και αισιοδοξία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου στην πρόσκληση για το φετινό ετήσιο χορό.
        Την  εκδήλωση πλαισίωσε το εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, που εκτέλεσε άψογα τους παραδοσιακούς χορούς της  Θράκης και κέρδισε τα θετικά σχόλια των παρευρισκομένων για την εμφάνισή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου